PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-aanvaller (18) vertrekt naar KRC Genk

psv logoAlbian Muzaqi (18) vervolgt zijn loopbaan in de Belgische competitie. De talentvolle aanvaller sloot het seizoen af als topscorer van de A1 van PSV, maar kiest voor een vierjarig contract bij Racing Genk, de club van Mario Been. De Eindhovenaren ontvangen een opleidingsvergoeding voor de transfervrije spits.

”Ik ben blij dat hij voor ons heeft gekozen, want er stonden een boel Nederlandse en Duitse clubs voor hem in de rij. Het is een speler die perfect past in het profiel dat we zochten en we geloven sterk in de ontwikkeling van zijn mogelijkheden. We vertrouwen erop dat hij zich na een aanpassingsperiode perfect zal integreren in ons team”, aldus sportief directeur Gunter Jacob op de website van de club uit Genk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.