PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kevin Strootman zet carriere het liefste voort in Engeland’

psv logoKevin Strootman hoopt in de nabije toekomst zijn loopbaan voort te kunnen zetten in de Engelse competitie. De middenvelder van PSV kan rekenen op belangstelling uit onder andere Italië, Frankrijk en Rusland, maar heeft volgens zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker een voorkeur voor een nieuwe werkgever uit de Premier League.

“Hij richt zich op Engeland omdat daar zijn manier van spelen goed zou passen. Hij heeft de fysieke kracht, het karakter en conditie om hier te spelen. Ik ben er niet bang voor dat hij het hier niet zou redden”, aldus Dekker tegenover Sky Sports.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.