‘Sunderland wil Jeroen Zoet overnemen van PSV’

psv logoJeroen Zoet keert mogelijk helemaal niet terug bij PSV. De doelman van Jong Oranje speelde twee seizoenen op huurbasis voor RKC Waalwijk en zou deze zomer terugkeren om de strijd onder de lat aan te gaan met Prezemyslaw Tyton. Sunderland ziet in de goalie echter een ideale versterking.

Sunderland lijkt de Belgische doelman Simon Mignolet snel kwijt te raken aan Liverpool. Als vervanger heeft de Engelse club Zoet in gedachten. Zaterdag zat er een delegatie van de club uit de Premier League op de tribune tijdens de interland tussen Jong Oranje en Jong Italië, meldt het Algemeen Dagblad. Men denkt de jonge doelman voor enkele miljoenen over te kunnen nemen van PSV.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer