PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Labyad: ‘Belangstelling Ajax is een grote eer voor mij’

psv logoHet salaris van Zakaria Labyad vormt een struikelblok bij een eventuele tijdelijke overgang van Zakaria Labyad van Sporting Portugal naar Ajax. Mochten de clubs tot een akkoord komen, lijkt een transfer ook nog uitgesloten, de voormalig PSV’er wil graag in Lissabon blijven.

“Het is een eer als Ajax belangstelling toont”, zegt Marcel Veerman, zaakwaarnemer van Labyad, in gesprek met Ajax Showtime. “Sportief is Ajax een mooie uitdaging. Je speelt er mee om een kampioenschap en komt er mee uit in de Champions League. Labyad heeft het echter naar zijn zin in Portugal. Hij is vorig jaar bewust aan het project bij Sporting begonnen en wil graag blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.