PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Funso Ojo tekent contract bij Chievo Verona

psv logoDe carrière van Funso Ojo, die wat in het slop geraakt was, zit ineens weer in de lift. De 21-jarige middenvelder heeft een contract getekend bij Chievo Verona, dat uitkomt in de Italiaanse Serie A. Chievo heeft Ojo voor één jaar vastgelegd, met een optie voor drie extra seizoenen. Hij is transfervrij omdat zijn club Beerschot onlangs failliet ging.

Ojo is afkomstig uit de jeugd van PSV en stapte vorig jaar over naar Beerschot. Daar kwam hij het afgelopen half jaar weinig aan spelen toe, maar Chievo wil hem een kans geven. “Als je erover nadenkt, is het niet logisch dat ze bij mij terechtkomen”, geeft de 21-jarige middenvelder toe in het Gazet van Antwerpen. “Al heeft de club me uitgelegd hoe dat komt. Zij zoeken naar talentvolle spelers die ze een volgende stap kunnen laten zetten om dan na twee jaar door te verkopen. Zo’n speler zien ze in mij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.