PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Barcelona vraagt 9,5 miljoen euro voor Afellay na komst Neymar’

psv logoIbrahim Afellay heeft geen toekomst in Camp Nou, maar Tottenham Hotspur hoopt de middenvelder deze zomer naar White Hart Lane te halen. Desondanks is FC Barcelona niet van zins om de Nederlander voor een zachte prijs te laten gaan. Volgens de Daily Star moet Afellay circa 9,5 miljoen euro opleveren; ruim driemaal zoveel als men tweeënhalf jaar geleden aan PSV betaalde om het aflopende contract af te kopen.

Onlangs meldden de Catalaanse media dat de 27-jarige Afellay, evenals Andreu Fontàs en Isaac Cuenca, permanent mag vertrekken uit Barcelona. Het afgelopen seizoen werd de 44-voudig international verhuurd aan Schalke 04, maar mede dankzij blessures wist hij ook in Duitsland niet te imponeren. Het valt daarom nog te bezien of Tottenham daadwerkelijk een kleine tien miljoen euro wil neertellen om Afellay naar de Premier League te halen. De geboren Utrechter, die naar verluidt jaarlijks 2,5 miljoen euro opstrijkt, wees The Spurs vorig jaar nog af; hij opteerde voor een verhuurperiode bij Schalke.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.