PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea wil vijf miljoen euro hebben voor Jeffrey Bruma’

psv logoPSV weet het bedrag dat Chelsea verlangt voor Jeffrey Bruma. De verdediger staat hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren, de vraagprijs zorgt momenteel echter voor een probleem. De Engelse club vraagt vijf miljoen euro, meldt het Algemeen Dagblad.

PSV ziet in de 21-jarige Rotterdammer de ideale versterking voor de achterhoede. Om de voormalig jeugdspeler van Feyenoord aan de selectie toe te voegen, moeten de Eindhovenaren vijf miljoen euro overmaken naar Chelsea. Bruma liet zelf eerder al weten open te staan voor een toekomst bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.