‘Tien miljoen euro geboden op Dries Mertens’

psv logoPSV heeft een bod van 10 miljoen euro ontvangen van Napoli op Dries Mertens, dat meldt het Algemeen Dagblad. Het is onbekend hoe de Belgische flankspeler tegenover een overgang naar de nummer twee van de Serie A staat.

De 26-jarige Mertens speelt sinds 2011 in Eindhoven en heeft nog een contract tot de zomer van 2016. Eerder gaf Mertens nog aan dat hij graag langer bij PSV zou willen blijven. Zijn goede spel in Eindhoven maar ook bij het Belgische nationale team hebben hem nu bij Napoli in het vizier gebracht. Mertens zou inmiddels zijn geplande vakantie naar de Verenigde Staten hebben gecancelled en de wijk hebben genomen naar Turkije.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer