PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Labyad niet bereid om in te leveren voor transfer naar Ajax’

psv logoAjax kan de komst van oud PSV’er Zakaria Labyad op haar buik schrijven. De Amsterdammers informeerden wel naar de middenvelder van Sporting Portugal, maar zagen hun flirt onbeantwoord blijven door de goedverdienende Labyad. Dat meldt het Portugese Mais Futebol, dat met de zaakwaarnemer van de 20-jarige Marokkaan sprak, vrijdagavond.

“Overmars heeft ons inderdaad benaderd”, aldus zaakwaarnemer Marcel Veerman tegen het Portugese medium. “Hij gaf aan dat Ajax geïnteresseerd was in Labyad en vroeg of de interesse wederzijds was. Zover kwam het echter niet omdat Ajax maximaal één miljoen euro wil betalen, terwijl Labyad hier twee miljoen euro verdiend. Hij is niet bereid zoveel in te leveren en ik denk dan ook niet dat het van een overgang zal komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.