Adam Maher: ‘Ik kies voor Ajax of PSV’

psv logoAdam Maher heeft zaterdag nog maar eens herhaald dat het absoluut niet zijn intentie is om komende zomer naar het buitenland te vertrekken. De AZ-middenvelder verblijft op dit moment met Jong Oranje in Israël en zou inmiddels ook de interesse hebben gewekt van Manchester City. De Amsterdammers is echter duidelijk over zijn toekomst.

“Ik ben helder geweest: ik blijf in Nederland. Ik wil elke week spelen. Het wordt dus Ajax of PSV”, aldus Maher in het Algemeen Dagblad. Hij volgt daarmee het voorbeeld van de Feyenoorders Stefan de Vrij en Jordy Clasie. “Ik denk dat jongens als De Vrij en Clasie de juiste keuze hebben gemaakt door nog een jaar in de eredivisie te blijven. Ze kiezen voor zekerheid.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer