PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV geeft Napoli toestemming om te praten met Dries Mertens’

psv logoDe kans dat Dries Mertens naar Napoli verkast lijkt vrij groot. De Telegraaf meldt vrijdag dat de kleine PSV’er zelf in gesprek gaat met de Italiaanse club, dat daar toestemming voor heeft gekregen van de Eindhovenaren.

PSV kreeg onlangs te horen van Napoli dat het graag de 26-jarige Mertens over wil nemen. Binnenkort zullen de clubs officieel gaan onderhandelen over een transfer. De formatie uit Napels gaat nu eerst met de speler zelf in conclaaf. Normaliter moeten de clubs er eerst uitkomen, maar in dit geval gaf PSV toestemming aan Napoli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.