PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV druk bezig met toevoegen van oud-spelers aan de jeugdopleiding’

psv logoPSV is hard op weg om een aantal oud-spelers aan de jeugdopleiding toe te voegen. Voetbal International weet te melden dat Jürgen Dirkx de nieuwe trainer gaat worden van de A1 en wordt daarmee de vermoedelijke opvolger van Phillip Cocu.

Momenteel is Dirkx hoofdtrainer van VV Geldrop, maar bij PSV gaat hij naar alle waarschijnlijkheid een rol in de jeugdopleiding krijgen. Eerder was al bekend dat Ruud van Nistelrooy en André Ooijer stage gaan lopen bij de Eindhovenaren, maar ook de naam van Patrick Paauwe wordt steeds vaker genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.