PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Kieskeurige Toivonen: ‘Ik ga niet zomaar in op elk aanbod’

psv logoVoetbal International kwam dinsdagavond met het bericht dat PSV en Norwich City een akkoord hadden bereikt over de transfer van Ola Toivonen. De 26-jarige Zweed wilde niet al teveel kwijt over de Engelse interesse en gaat voorlopig nog geen beslissing nemen.

“Ik ga nu vakantie nemen. In het midden van de zomer bekijk ik wel welke opties er zijn. Ik ga eerst tijd met mijn familie besteden, de telefoon uit doen en genieten van de zon en de zee. Ik verwacht niet dat er voor midden juli iets zal gebeuren. Ik zal niet zomaar ingaan op het eerste aanbod. Ik moet er ook tevreden mee zijn, de club en het aangeboden contract”, reageerde Toivonen aan Aftonbladet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.