PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-middenvelder zet carriere voort bij MVV

psv logoMarco Ospitalieri staat de komende twee seizoenen onder contract bij MVV in Maastricht. De 21-jarige Belg is afkomstig van PSV. Afgelopen seizoen speelde de middenvelder annex verdediger op huurbasis bij FC Eindhoven.

“Ik heb onwijs veel zin om bij MVV Maastricht te spelen. Komend seizoen ga ik keihard mijn best doen voor een basisplaats en hoop samen met het team mee te strijden in de top van de Jupiler League”, zo was de reactie van Ospitalieri op het digitale thuis van PSV. “Voor mij betekent dit een mooie stap hogerop.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.