PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Riechedly Bazoer: ‘Bij Ajax sneller de mogelijkheid om profvoetballer te worden’

psv logoRiechedly Bazoer mag tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluiten bij de hoofdmacht van Ajax. De pas zestienjarige verdediger kwam in november 2012 over van PSV. Sindsdien mocht de jongeling geen officiële duels spelen voor zijn nieuwe werkgever. Desondanks vindt de mandekker dat hij is gegroeid.

“Ik heb bijna elke dag veel getraind om sterker en beter te worden. Bij Ajax wordt veel individueel getraind, daar heb ik super veel aan gehad. Mijn sterke punten zijn nog meer een wapen geworden en aan mijn zwakke punten hebben we veel gewerkt”, zo laat Bazoer weten via zijn managementbureau Forza Sports Group.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.