PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ola Toivonen voor kleine vergoeding naar Fulham’

psv logoOla Toivonen is komend seizoen waarschijnlijk niet meer te bewonderen in het shirt van PSV. De international van Zweden staat nadrukkelijk in de belangstelling van Fulham dat snel zaken wil doen met de club uit Eindhoven, meldt The Sunday People.

De aanvallend ingestelde speler heeft bij PSV een contract tot medio 2014, maar wenste deze tot ongenoegen van de Eindhovenaren niet te verlengen. Toivonen werd al te kennen gegeven dat hij komend seizoen daardoor in eerste instantie niet in aanmerking zou komen voor een basisplaats.

Fulham hoopt gebruik te kunnen maken van de problemen tussen Toivonen en PSV. Martin Jol mocht van het bestuur niet veel geld besteden voor het versterken van zijn selectie en hij heeft volgens de berichtgeving daarom wel oren naar de komst van de relatief goedkope Zweed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.