Heurelho Gomes gaat uit van vertrek bij Tottenham Hotspur

psv logoHeurelho Gomes verwacht dat hij in de zomer vertrekt bij Tottenham Hotspur. De Braziliaanse goalie komt in Engeland niet aan spelen toe en wil de vorm die hij op huurbasis bij TSG 1899 Hoffenheim toonde elders doortrekken.

“Mijn periode in Duitsland was erg goed”, vertelt Gomes aan Globo Esporte. “Ik heb Hoffenheim geholpen bij het ontlopen van degradatie naar de tweede divisie. Ik heb er vijf maanden op huurbasis gespeeld, omdat ik bij Tottenham niet speelde.”

“Nu is het voorbij en ik moet me melden bij Tottenham”, weet de oud-doelman van PSV. “Een vertrek is waarschijnlijk. Ik wil mijn loopbaan voortzetten, omdat ik het erg goed doe.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer