PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Marwijk: ‘Als ik weer ergens aan de slag ga, dan denk ik direct aan Afellay’

psv logoIbrahim Afellay heeft een bijzondere band met Bert van Marwijk. Dat blijkt wel uit een gesprek tussen de voormalig bondscoach van Oranje en Voetbal International. “Als ik weer ergens aan de slag ga, is Afellay één van de eerste spelers aan wie ik zal denken.”

Bert van Marwijk was tussen 2008 en 2012 bondscoach van het Nederlands elftal en leerde in die periode Ibrahim Afellay kennen. Na het debacle op het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraïne zit de oefenmeester zonder job. Fenerbahçe zou interesse hebben in Van Marwijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.