PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dick Advocaat: ‘Clubleiding PSV heeft weinig affiniteit met het voetbal’

psv logoDick Advocaat kwam een jaar geleden met hoge verwachtingen terug bij PSV. Hij moest de Eindhovenaren in tijdens het seizoen van het 100-jarig jubileum naar niets minder dan de titel leiden; uiteindelijk werd PSV slechts tweede.

Zoals verwacht nam Advocaat dan ook al weer afscheid na één jaar. Inmiddels, na zijn opvolging door Philip Cocu, blikt hij in de Voetbal International terug. Vooral de clubleiding van PSV komt er niet goed vanaf bij De Kleine Generaal. “Ze hebben niet de affiniteit met het voetbal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.