PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea wilde niet dat Fred Rutten bij Vitesse zou vertrekken’

psv logoVitesse krijgt in de zoektocht naar een nieuwe trainer hulp van Chelsea. Voetbal International meldt dat de Arnhemmers voor advies aan kunnen kloppen bij de Londense club, waarmee Vitesse nauw samenwerkt. Inmiddels werd er al gebeld met Londen.

“Chelsea heeft mij om een advies gevraagd en ik zit binnenkort met voorzitter Merab Jordania om tafel”, zegt Chelsea-scout Piet de Visser in gesprek met het magazine. “Er vindt momenteel al overleg plaats tussen Vitesse en Chelsea, net zoals dat gebeurde toen Fred Rutten werd aangesteld. Destijds heb ik aangegeven dat Rutten spelers beter zou maken en dat heeft hij ook gedaan.”

“Chelsea wilde deze zomer ook niet dat Rutten zou vertrekken, alleen had Fred moeite met de organisatie”, gaat De Visser verder tegenover VI. “Jammer. Nu kijken we verder. Er is naar mijn advies gevraagd en ik heb twee namen doorgegeven. Namen van Hollandse trainers, mannen die bewezen hebben jeugdspelers beter te maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.