PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toivonen: ‘Ik baal van respectloze houding van PSV’

psv logoHet conflict tussen Ola Toivonen en PSV lijkt nog een staartje te gaan krijgen. De Eindhovenaren dreigen met degradatie naar de beloften als de Zweed zijn contract niet verlengt.

“Deze houding van PSV vind ik respectloos”, zegt Toivonen, die van trainer Phillip Cocu en technisch manager Marcel Brands kreeg te horen dat hij zich op 1 juli bij Jong PSV mag melden als verlenging uitblijft.

“Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen”, gaat de blonde middenvelder in Aftonbladet verder. “Aan het ondertekenen van een nieuw contract denk ik niet. Voor mij is het belangrijk om te zien hoe ik na mijn terugkeer in Eindhoven word behandeld door PSV. Dat is afwachten. De verandering in beleid komt voor mij op een erg ongelukkig moment.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.