PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Everton en WBA melden zich voor Ola Toivonen’

psv logoOla Toivonen mag zich verheugen op belangstelling uit de Engelse Premier League. Everton en West Bromwich Albion willen de 26-jarige Zweed bevrijden uit zijn lastige positie bij PSV, al is er nog geen officieel contact geweest op clubniveau. Dat meldt Voetbal International.

Toivonen ligt nog tot medio 2014 vast bij de Eindhovense club. PSV heeft de schaduwspits geadviseerd om te verlengen óf te vertrekken, maar dat het uitdienen van het huidige contract louter gecombineerd zal worden met een plek op de reservebank. Trainer Phillip Cocu heeft daartoe besloten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.