DEFINITIEF: Achilles ’29 en beloften van Twente, PSV en Ajax naar Jupiler League’

psv logoAchilles ’29 en de beloften van Ajax, PSV en FC Twente treden komend seizoen definitief toe tot de Jupiler League. Daarover is dinsdag een akkoord bereikt, zo laat de KNVB weten via Twitter.

Door het omvallen van AGOVV en SC Veendam dit jaar bestond de Jupiler League nog maar uit zestien clubs. Om meer wedstrijden te spelen, en dus meer inkomsten te genereren, wilden de eerstedivisieclubs graag uitbreiden met twee teams.

Maar omdat er wat onenigheid was of dit nou amateurclubs of beloftenelftallen van profteams moesten worden, werd een compromis gesloten: er zal worden uitgebreid tot twintig ploegen, met twee amateurclubs én twee beloftenteams.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer