Voormalig PSV-doelman tekent bij SC Cambuur

psv logoDoelman Ruud Swinkels en aanvaller Alexander Christovao zullen het komende seizoen te zien zijn in het shirt van SC Cambuur. De promovendus heeft het tweetal transfervrij weten te strikken, meldt de club op zijn website. Beide spelers moeten nog medisch gekeurd worden.

Swinkels stond afgelopen seizoen onder contract bij PSV, waar hij derde doelman was achter Boy Waterman en Przemyslaw Tyton. In januari 2013 werd zijn contract in Eindhoven echter ontbonden, wegens gebrek aan perspectief op speelminuten voor de goalie. Swinkels tekende een contract voor twee seizoenen bij de Friese kampioen van de Jupiler League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.