PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Stoke City wil 4,5 miljoen euro betalen voor Erik Pieters’

psv logoDe tabloids claimen dat Erik Pieters ondanks een teleurstellend seizoen nog interesse geniet. Zo schrijft onder meer de Daily Mirror dat de 24-jarige verdediger van PSV de eerste big signing van Mark Hughes bij Stoke City moet worden. De Welshe oefenmeester verbond zich afgelopen week aan the Potters, die zelf een einde hadden gemaakt aan de samenwerking met Tony Pulis.

In de optiek van Hughes zou Pieters een versterking voor de defensie van Stoke City zijn. Het prijskaartje van de Oranje-international bedraagt naar verluidt 4,5 miljoen euro. Pieters was eerder dicht bij een transfer naar Newcastle United, maar door blessureleed stond hij maandenlang aan de kant en kon hij een transfer vergeten. Ook door zijn deelname aan het EK in Polen en Oekraïne kon een streep.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.