‘Salarisclausule dwingt Sporting Portugal tot verkoop van Zakaria Labyad’

psv logoAan het verblijf van Zakaria Labyad bij Sporting Portugal komt reeds na een seizoen al vrijwel zeker een einde, zo schrijven diverse Portugese media. De aanvaller kwam vorig jaar zomer met veel trammelant over van PSV en werd in januari al met een transfer in verband gebracht. Deze zomer lijkt een transfer echter onontkoombaar.

Na afloop van het eerste contractjaar, 1 juli 2013, treedt naar verluidt een speciale clausule uit het meerjarig contract van Labyad in werking. Het salaris van de ex-PSV’er gaat van negen ton naar liefst twee miljoen euro. Dat is voor de financieel noodlijdende club uit Lissabon niet op te brengen en zodoende ziet men zich genoodzaakt om de Marokkaanse Nederlander van de hand te doen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer