PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Topscout: ‘Marcel Brands deed me een belachelijke aanbieding’

psv logoPiet de Visser vindt de manier waarop Marcel Brands in het verleden met hem om is gegaan niet netjes. De scout hielp PSV geregeld aan talentvolle spelers, maar kreeg in het verleden naar eigen zeggen een lachwekkende aanbieding van de technisch directeur van de Eindhoven.

“Na het vertrek van Jan Reker hebben Tiny Sanders en Marcel Brands gezegd dat ik terug moest komen”, vertelde De Visser, die PSV in het verleden onder andere aan Gomes hielp, in gesprek met het Brabants Dagblad. “Brands deed me een lachwekkende aanbieding. Door de band van Chelsea met Vitesse kan ik nu niets meer voor PSV doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.