PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV mengt zich in strijd om ‘Ajax-target’ Aleksander Mitrovic’

psv logoAleksander Mitrovic heeft over belangstelling niet te klagen. De aanvaller van Partizan Belgrado is weliswaar nog maar achttien jaar, interesse heeft hij al genoeg getrokken. Zo staat de aanvaller volgens Kurir onder andere in de belangstelling van Ajax en PSV.

De aanvallend ingestelde speler, die bij Partizan Belgrado nog een contract heeft tot medio 2016, heeft echter ook de interesse getrokken van een aantal Engelse clubs. Volgens het eerdergenoemde medium staat Mitrovic in de belangstelling van Chelsea, Arsenal en Manchester United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.