PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jeremain Lens: ‘Er speelt momenteel wel wat’

psv logoJeremain Lens heeft bevestigd dat er clubs zijn die interesse in zijn diensten hebben getoond. Volgens de aanvaller van PSV is er echter nog geen club die concreet is geworden en daarom maakt de Nederlands international zich geen zorgen om de belangstelling.

“Er speelt wel wat, maar niet dat ik bij wijze van spreken al naar een huis kan gaan kijken”, liet Lens weten in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik kijk ernaar uit om de stap te maken en ik heb me er een tijdje druk over gemaakt. Maar dat doe ik nu pas als er echt iets concreet wordt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.