PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Schalke 04 meldt zich bij PSV voor Dries Mertens’

psv logoSchalke 04 heeft bij PSV navraag gedaan voor Dries Mertens. Volgens het Duitse Bild blijft het daar bij. De transfersom die PSV voor de Belgisch international in gedachte heeft is voor Schalke 04 te gortig.

De nummer vier van Duitsland oriënteert zich de afgelopen weken op versterkingen. Kyriakos Papadopoulos en Julian Draxler staan voor een vertrek uit Gelsenkirchen en dat zal Schalke 04 erg veel geld gaan opleveren. Dat geld wil men gaan investeren in de selectie waardoor het structureel deel kan gaan uitmaken van de Duitse top.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.