PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV meldt zich bij AZ voor Nick Viergever’

psv logoDe eerste versterking van PSV voor het nieuwe seizoen is mogelijk AZ-verdediger Nick Viergever. Volgens De Telegraaf zal Viergever echter niet in het centrum van de verdediging gaan spelen, maar op het middenveld.

Bij AZ verwacht de clubleiding dat Viergever na drie seizoenen een transfer zal maken. Mede daardoor werd al eerder Jeffrey Gouweleeuw van sc Heerenveen vastgelegd voor vijf jaar. Daarnaast is het de bedoeling dat de transfervrije Jan Wuytens van FC Utrecht de wisselende presterende Etiënne Reijnen aflost, zo meldt de ochtendkrant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.