PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manchester United biedt twintig miljoen euro op Kevin Strootman’

psv logoManchester United is bereid om diep in de buidel te tasten voor het vastleggen van Kevin Strootman (23), zo bericht de Britse media maandag. De Engelse landskampioen zou zelfs al een bod van twintig miljoen euro aan het voorbereiden zijn op de middenvelder van PSV.

De interesse van Manchester United in de reserve-aanvoerder van het Nederlands elftal is niet bekoeld, nadat sir Alex Ferguson het stokje heeft overgedragen aan David Moyes. Ook de nieuwbakken oefenmeester zou zeer gecharmeerd zijn van de ‘moderne box-to-box-player’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.