PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben moet vertrekken bij Bayern Munchen’

psv logoPierre van Hooijdonk denkt dat Arjen Robben er goed aan doet om Bayern München te verlaten. De oud-spits denkt dat de langste tijd van de vleugelspeler erop zit.

“Ik vind van wel. Als Robben nu weggaat, sluit hij met een goed gevoel af”, zegt Robben tegen NUsport. “En de supporters zijn blij om wat hij voor Bayern heeft betekend. Dat goede gevoel was er eerder dit jaar niet, toen hij op de bank zat. De vraag is ook of Robben volgend jaar alles gaat spelen.”

Van Hooijdonk doelt daarmee op de nieuwe spelers die naar Bayern komen. “Ik lees nu dat Robert Lewandowski naar Bayern komt. Mario Götze heeft al getekend en de geruchten gaan dat Frank Ribéry gaat verlengen. Die moeten spelen. Robben kan dus zomaar op de bank komen, terwijl hij 29 is. Op die leeftijd moet je spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.