PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om jonge aanvaller Sam Hendriks (18)’

psv logoIn de winterstop waagde Ajax een poging om Sam Hendriks los te weken bij De Graafschap, maar slaagde de Amsterdamse club daar niet in. Inmiddels liggen er meerdere kapers uit de Eredivisie op de kust voor de achttienjarige spits.

Onder meer PSV, FC Twente en AZ spraken met de jeugdinternational, zo weet Ajax Showtime. Hendriks is eerstejaars A-junior bij De Graafschap en hij staat nog tot medio 2015 onder contract bij de club uit Doetinchem. Een bod van Ajax op de aanvaller werd in de winterstop afgewezen, waarna de onderhandelingen met de landskampioen stil werden gelegd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.