‘PSV niet geplaatst in voorronde van de Champions League’

psv logoDe route naar de groepsfase van de Champions League is voor PSV een zware. De Eindhovenaren zullen in de play-offs naar alle waarschijnlijkheid een club uit een groot voetballand treffen.

In de derde voorronde is PSV wél geplaatst en ontloopt het teams als Zenit Sint-Petersburg, Metalist Kharkiv, Fenerbahçe en Olympique Lyon, meldt het Algemeen Dagblad. Mogelijke tegenstanders zijn Red Bull Salzburg, FC Nordsjaelland, Zulte-Waregem, Giannina en Grasshoppers.

Het grootste probleem komt in de laatste voorronde, de zogenaamde play-offs. Dan stromen clubs als Arsenal, Schalke 04 en AC Milan in. Omdat Lyon en Zenit een hoger UEFA-coëfficiënt hebben, kunnen ook zij een mogelijke tegenstander van PSV zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.