PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV niet geplaatst in voorronde van de Champions League’

psv logoDe route naar de groepsfase van de Champions League is voor PSV een zware. De Eindhovenaren zullen in de play-offs naar alle waarschijnlijkheid een club uit een groot voetballand treffen.

In de derde voorronde is PSV wél geplaatst en ontloopt het teams als Zenit Sint-Petersburg, Metalist Kharkiv, Fenerbahçe en Olympique Lyon, meldt het Algemeen Dagblad. Mogelijke tegenstanders zijn Red Bull Salzburg, FC Nordsjaelland, Zulte-Waregem, Giannina en Grasshoppers.

Het grootste probleem komt in de laatste voorronde, de zogenaamde play-offs. Dan stromen clubs als Arsenal, Schalke 04 en AC Milan in. Omdat Lyon en Zenit een hoger UEFA-coëfficiënt hebben, kunnen ook zij een mogelijke tegenstander van PSV zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.