PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Fulham biedt Manolev geen contract aan, keert terug naar PSV’

psv logoFulham heeft besloten om geen zaken te gaan doen met PSV. De Engelse club had Stanislav Manolev sinds de winterstop gehuurd, maar ziet geen heil in een langer verblijf van de Bulgaarse speler en daarom mag de in Blagoevgrad geboren speler in de zomerstop weer terugkeren naar de Eindhovenaren.

Martin Jol, de trainer van Fulham, zou niet overtuigd zijn van de kwaliteiten van Manolev en is van plan om concurrent Sascha Riether definitief binnen te halen. Daardoor kan Manolev, die vijf keer in actie kwam voor de Engelse club, terugkeren naar PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.