PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal en Dortmund serieus geinteresseerd in Erik Pieters’

psv logoOndanks dat Erik Pieters dit seizoen amper in actie is gekomen voor PSV, heeft de verdediger volgens de Daily Mail de interesse gewekt van een aantal buitenlandse clubs. Volgens de bron zijn Borussia Dortmund en Arsenal serieus geïnteresseerd in de verdediger van de club uit Eindhoven.

Pieters, die nog een contract heeft tot medio 2014 bij PSV, kwam dit seizoen niet verder dan twee competitiewedstrijden voor de Eindhovenaren. Een enkelblessure en een handblessure zorgden ervoor dat hij lange tijd buitenspel stond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.