PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toivonen: ‘Momenteel moeilijk voor mij om een transfer te maken’

psv logoEen conflict tussen PSV en Ola Toivonen dreigt. De 26-jarige middenvelder weigert zijn tot medio 2014 lopende contract te verlengen en wordt derhalve mogelijk buiten de selectie gelaten.

Spelers die mikken op een transfervrije aftocht moeten zich komende zomer melden bij Jong PSV. De boodschap van de Noord-Brabanders maakt Toivonen vooralsnog echter niet zenuwachtig. “Ik ben al een keer eerder contractverlenging met de club overeengekomen. Vorig jaar had ik een ideaal seizoen voor een middenvelder, met veel goals. Ik kon toen weg en er was belangstelling. PSV wilde daar niet aan meewerken”, aldus de Zweedse international tegenover het Eindhovens Dagblad.

Toivonen realiseert zich dat een zomerse transfer lastig gaat worden na de blessure die hem maanden aan de kant hield. “Deze zomer is het moeilijk om een transfer te realiseren omdat ik weinig gespeeld heb. Een jaar bij Jong PSV zie ik niet zitten”, vervolgt Toivonen, wiens woorden weinig indruk maken op technisch manager Marcel Brands. “We kunnen het ons niet meer permitteren dat spelers gratis weggaan. Dat Ola daar not amused mee is? Dat zijn wij ook wel eens.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.