PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Riechedly Bazoer geniet in Amsterdam sinds overstap van PSV’

psv logoRiechedly Bazoer komt momenteel met Ajax A1 uit in de Copa Amsterdam. Op het toernooi voor jeugdteams mocht de jongeling in de basis beginnen tegen Ajax Cape Town. In dat duel was hij echter totaal onzichtbaar. Ondanks dat heeft hij het toch ‘uitstekend naar zijn zin’ in Amsterdam.

De verdediger, die overkwam van PSV, stond voor de media erg in de belangstelling, toen hij naar Ajax vertrok. Er was ook veel kritiek op zijn keuze; die kritiek kwam vooral uit het PSV-kamp. “Ik sta sterk in m’n schoenen en wist dat ik dat allemaal over me heen zou krijgen”, legt Bazoer uit op de site van de Copa Amsterdam. “Via Twitter zeiden fans uit Eindhoven dat ze mijn benen wilden breken. Toch heb ik met Ajax voor mezelf gekozen. Hier breken talenten sneller door namelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.