‘Ola Toivonen weigert aflopend contract te verlengen, conflict dreigt’

psv logoEr dreigt een conflict te ontstaan tussen PSV en Ola Toivonen. De middenvelder weigert namelijk zijn in 2014 aflopende contract te verlengen.

PSV liet eerder al weten dat spelers die mikken op een transfervrije aftocht, buiten de selectie worden gelaten. Voor Toivonen geldt daarom een seizoen lang Jong PSV, maar dat maakt de Zweedse international vooralsnog niet zenuwachtig.

“Ik ben al een keer eerder contractverlenging met de club overeengekomen. Vorig jaar had ik een ideaal seizoen voor een middenvelder, met veel goals. Ik kon toen weg en er was belangstelling. PSV wilde daar niet aan meewerken”, vertelt Toivonen in het Eindhovens Dagblad.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer