‘Dick Advocaat irriteerde zich aan mentaliteit van PSV-spelers’

psv logoDick Advocaat en zijn assistent Ernest Faber zijn niet te spreken over de mentaliteit van sommige spelers van PSV. Dat gaf het duo vrijdag toe tegenover Omroep Brabant.

Op de stelling: ‘Ik heb me weleens kapot geërgerd aan de mentaliteit van een aantal spelers’, reageerden beiden met een ‘ja’. Volgens de trainer hebben sommige spelers onvoldoende besef van wat er nodig is om op topniveau te presteren.

“Niet iedereen heeft dezelfde mentaliteit”, aldus Advocaat. “Daar kom je achter als je met die mensen werkt. We hebben geprobeerd het te verbeteren, ik heb met die spelers gepraat, maar de mentaliteit veranderde niet.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer