‘Virgil van Dijk in gesprek met PSV en met andere club’

psv logoVirgil van Dijk is serieus in beeld om de defensie van PSV te versterken. De verdediger is reeds op de hoogte gebracht van de belangstelling van de Eindhovenaren.

Van Dijk geldt als één van de grotere defensieve talenten van Nederland en dat is ook PSV niet onopgemerkt gebleven. De nummer twee van de Eredivisie heeft zelfs al contact gezocht met de mandekker van FC Groningen, die echter meerdere ijzers in het vuur heeft.

“Er is contact met meerdere clubs. En PSV is daar één van. Maar er is nog niets concreet. Het doet wel wat met je als een club als PSV interesse in je heeft. Die club speelt om de prijzen, om het kampioenschap. Dat is waar ik vroeger van droomde”, vertelt Van Dijk aan NUSport.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer