PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat geen nieuw bod doen op Maher wegens geldgebrek’

psv logoDe kans dat Adam Maher na dit seizoen naar Ajax vertrekt lijkt alsmaar groter te worden. Enkel het aanblijven van Christian Eriksen zou roet in het eten kunnen gooien, want PSV geeft de strijd om de sterspeler van AZ op.

Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Eindhovens Dagblad donderdagavond althans. PSV is al bijna een heel voetbaljaar geïnteresseerd in Maher, maar de vraagprijs van AZ zou de Brabanders te gortig zijn.

Afgelopen winter was de Oranje-international al dicht bij een overstap naar het Philips Stadion, maar PSV weigerde meer dan zeven miljoen te betalen waar de Alkmaarders nog meer vroegen. De weg voor Maher ligt nu open richting Ajax, de tweede en laatste kandidaat.

“Er is op dit moment simpelweg geen geld om zoiets te doen”, stelt technisch manager Marcel Brands tegenover het Eindhovens Dagblad. “Zolang er niets is verkocht, is er geen mogelijkheid”, aldus de PSV-manager.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.