PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘AC Milan meldt zich in Eindhoven voor Jeremain Lens’

psv logoAC Milan zou zich in de zomer willen versterken met PSV-aanvaller Jeremain Lens. Dat meldt de Italiaanse website calciomercato.com donderdag. De Milanese club zoekt nog een vleugelaanvaller voor volgend seizoen.

Kevin-Prince Boateng is van origine een aanvallende middenvelder en dus niet geschikt voor de rol als vleugelaanvaller. Mbaye Niang is nog te jong en onvolwassen volgens trainer Massimiliano Allegri en algemeen directeur Adriano Galliani. Daarom zouden de Rossoneri zich willen versterken met een buitenspeler. Galliani zou oud-speler Mark van Bommel al voorzichtig hebben gepolst over Lens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.