‘PSV kan Arsenal en AC Milan treffen op weg naar de Champions League’

psv logoPSV begint aan de voorronde van de Champions League vermoedelijk tegen een ploeg uit België, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken of Griekenland. Overleeft PSV die ontmoeting, dan speelt het in de laatste voorronde tegen een club uit de traditionele toplanden.

31 juli of 1 augustus speelt PSV – dat instroomt in de derde kwalificatieronde – de eerste voorronde-wedstrijd. Een week later is de return. Daarna volgt eind augustus nog een kwalificatieronde, met als inzet een plaats in de lucratieve groepsfase van de Champions League.

Topclubs
Zoals de internationale ranglijsten er nu uitzien, zou de tegenstander dan Arsenal, Schalke ’04, AC Milan, Real Sociedad of het Portugese Pacos Ferreira worden

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer