PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft Colombiaanse rechtsback Arias weer in het vizier’

psv logoIn de zoektocht naar een rechtsback is PSV weer uitgekomen bij Santiago Arias, die onder contract staat bij Sporting Portugal. De Eindhovenaren probeerde de 21-jarige verdediger de afgelopen twee transferperiodes ook al naar Nederland te halen.

Arias moet het probleem op de rechtsbackpositie bij PSV op gaan lossen. Dit seizoen speelde Atiba Hutchinson daar noodgedwongen, de middenvelder loopt door een aflopend contract echter transfervrij de deur uit. Arias, die door PSV ook in de zomer van 2012 en afgelopen winter werd begeerd, moet het gat opvullen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.