PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel begint per direct met de trainerscursus

psv logoMark van Bommel begint op korte termijn aan de cursus Trainer/Coach I. De middenvelder van PSV beseft namelijk dat hij dat diploma moet hebben voor medio 2014, wil hij dan bezig kunnen met de cursus Coach Betaald Voetbal. Uiteindelijk wil Van Bommel, die onlangs aangaf te stoppen met voetballen, aan de slag gaan als trainer.

“De cursus Coach Betaald Voetbal is er niet elk jaar”, vertelde Van Bommel in gesprek met Voetbal International. “Misschien wachten ze na de cursus van 2014 wel drie jaar. Ik zou het zonde vinden zo lang te moeten wachten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.