PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Barcelona zet Afellay voor drie miljoen in de uitverkoop’

psv logoFC Barcelona wil een grote zomeropruiming houden. Met de verkoop van tenminste drie selectiespelers hoopt de club fondsen te verwerven om nieuwe aanwinsten aan te trekken.

De Spaanse krant Sport bericht woensdag dat FC Barcelona openstaat voor het vertrek van David Villa, Adriano en Ibrahim Afellay. Villa zou zo’n vijftien miljoen euro moeten opleveren, met Tottenham Hotspur en Atlético Madrid als belangrijkste kandidaten om de Spaans international over te nemen van de club uit Catalonië. Voor linksback Adriano wil Barça tien miljoen euro ontvangen.

Afellay is de derde kandidaat voor een zomers vertrek uit Catalonië. De oud-speler van PSV werd afgelopen seizoen – zonder succes – verhuurd aan het Duitse Schalke 04. FC Barcelona wil nu luisteren naar concrete aanbiedingen voor de Oranje-international. Volgens de Spaanse krant is Afellay al voor drie miljoen euro op te halen in Camp Nou.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.