PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Toekomst Ibrahim Afellay ligt niet bij PSV’

psv logoIbrahim Afellay heeft zaterdag afscheid genomen van zijn ploeggenoten bij Schalke 04. De aanvaller bedankte voor een publiekelijk afscheid omdat hij maar weinig wedstrijden voor de club uit Gelsenkirchen heeft gespeeld.

Dat meldt Sport-Promotion, het bedrijf dat de zaken van Afellay behartigt. De speler, gehuurd van FC Barcelona, kwam door blessureleed slechts tot tien wedstrijden in het eerste van Schalke 04. In januari liep Afellay een bovenbeenblessure op, waardoor hij de rest van het seizoen miste. Zijn revalidatie verloopt voorspoedig.

Bij de presentatie van Phillip Cocu als nieuwe trainer van PSV werd ook gevraagd naar een mogelijke terugkeer van Afellay. “Ik heb contact met Afellay, maar niet om hem terug naar PSV te halen”, zei Cocu desgevraagd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.