PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Scout noemt zoontje Van Bommel een exceptioneel talent’

psv logoMark van Bommel zette afgelopen weekeinde een punt achter een loopbaan van maar liefst twintig jaar. Volgens een oude bekende van de 36-jarige Limburger staat zijn opvolger al te wachten in de coulissen.

”Let op, er komt weer een nieuwe Van Bommel aan. Zijn zoontje Ruben beschouw ik als een exceptioneel talent. Hoewel, qua spel is het meer een Van Marwijkje dan een Van Bommeltje”, vertelt Jack Reubsaet aan het Brabants Dagblad. Hij was als scout van Fortuna Sittard ooit de ontdekker van de 79-voudig international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.